Mijn naam is Pamela Wolfsen (1982) de oprichtster en eigenaresse van Refresh Make up & Hair. 

Na jarenlange ervaring in verschillende salons ben ik in 1996 als zzp-er/ambulant kapster onder de naam Pam's styling voor mijzelf begonnen. Na 10 jaar bij de mensen aan huis te zijn geweest was het tijd voor een nieuwe uitdaging: Refresh Make-up & Hair   

Door mijn creatieve aard en passie voor haar en make-up heb ik in de loop der jaren  diverse beauty gerelateerde cursussen en opleidingen gevolgd, dit om mijzelf te stimuleren en te verbeteren. 

Zo heb ik mij gespecialiseerd in het zetten van diverse soorten merken Hairextensions, waaronder marktleider in Hairextensions Great Lenghts.

Ookheb ik de Make-up Bootcamp succesvol afgerond aan de B-academy in Amsterdam. 

Bij Refresh ben je aan het juiste adres voor het totale Beautypakket,  zowel voor knippen en kleuren van je haar volgens de laatste technieken als het laten zetten van Hairextensions. Het laten styleren en verven van de wenkbrauwen of het aanbrengen van een prachtige make-up. Ga je trouwen?  Voor je Bridal up-do of make-up kan je ook bij ons terecht.

 

Ben je ook toe aan verfrissing: Refresh Make-Up & Hair helpt u hier graag bij. 

Nieuwsgierig geworden naar Refresh en alle mogelijkheden die ik je kan bieden? Kom gerust langs of neem contact op voor meer informatie. 

0623881457

refreshmakeupenhair@gmail.com